Dansk integrationsforskning

Ph.d. sociolog Henrik Dahl vurderer dansk forskning om migration, integration og islam:

 (…) danske forskere [er] helt generelt fulde af løgn, manipulation og skjulte – som regel yderligtgående venstreorienterede – dagsordener

Modborgerskab

Ligeledes er det løgn, at for mange mennesker, der stammer fra Stormellemøsten, bliver til et ”modborgerskab” på grund af noget, flertallet har gjort forkert i de vestlige lande. Sagen er nemlig, at det bliver de, helt uafhængigt af hvilken politik der bliver ført i det enkelte land.

Modarbejder indsigt

I det hele taget kan man sige, at hovedstrømmen inden for dansk forskning i emner som migration, integration og islam igennem årtier har arbejdet aktivt på at forhindre erkendelse og indsigt.  (Jyllandsposten   17. okt. 2023)

***

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog og redaktør på www.respublica.dk :                     “Jeg har for mange år siden sagt at forskningen ligner en sweizerost – den er fuld af huller –  og nu synes jeg hullerne bliver større og flere.

Vi mangler opdelt (køn alder, uddannelse) statistik på etniske grupper over generationer, vi mangler viden om IQ, vi mangler forskning i indvandreres og flygtninges børneopdragelse, vi mangler mere viden om hvorledes modkulturen og voldskulturen skabes, vi mangler viden om aktuelle genetiske skader og omkostninger ved kusine-fætter ægteskaber, vi mangler viden om hvorfor så mange ikke  selv-forsørgende indvandrere og flygtninge fortsætter med at få børn, osv.”

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dahl, Henrik, Historie, seneste, Videnskabsteori. Bogmærk permalinket.