Utilpassede mænd skaber fare

Tidligere retspræsident for Østre Landsret Bent Carlsen interviewes i anledning af sin 75 års fødselsdag:

Hvad gør efter din mening nogle mennesker mere kriminelle end andre?

”Kriminelle har selvfølgelig mange forskellige baggrunde, men den socialøkonomiske baggrund er meget afgørende. I de senere år er der kommet mange mennesker ind i kriminalitet med en anden etnisk baggrund end dansk. Mange af dem drives af det med at få anerkendelse i samfundet, ikke mindst de unge mænd som ikke kan finde sig til rette, og som tydeligvis samles i kriminelle bander.”  ( Hoffman-Hansen 28.03.22 Kristeligt Dagblad)

***

Den franske diplomat og tidligere sikkerhedschef Pierre Brochand vakt opsigt med en særdeles skarp artikel om indvandringen i avisen Le Figaro: «L’immigration est le défi le plus redoutable auquel nous sommes confrontés».

“Den form for indvandring, som vi har oplevet de sidste 50 år, er uden fortilfælde og uden sidestykke i vores historie. Og ærlig talt, så fatter jeg ikke, hvordan mennesker, der ellers er frit tænkende og oplyste, stadigvæk undervurdere, hvor alvorlig situationen er”, siger han.

Han kalder denne indvandring for den vel nok største “trussel mod vores fredelige samfund”. Han sammenligner det, der sker i Frankrig, med udviklingen i lande som Libanon og Jugoslavien.

“Der er ingen vej uden om en 180 graders kursændring, hvis vi virkelig vil genvinde kontrollen over vores land”, siger Brochand. ( Den korte Avis 29.03.22)

https://www.lefigaro.fr/vox/politique/pierre-brochand-l-immigration-est-le-defi-le-plus-redoutable-auquel-nous-sommes-confrontes-1-2-2020022

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Krig / Sikkerhed, Kultursammenstød, Psykologi, seneste. Bogmærk permalinket.