Konvertit Kundby-pigen

Forbigår almindelig moral og etik  til fordel for islam og jihad

I Retten i Holbæk fremlagde sagens anklager, Kristian Kirk, en mentalerklæring og en udtalelse fra Retslægerådet. I mentalerklæringen fremgik det, at NC ikke er sindssyg og ikke var det på gerningstidspunktet. Til gengæld er hun følelsesmæssigt forstyrret, naiv, umoden og emotionelt flad, hed det i erklæringen, som desuden konkluderede, at NC tilsidesætter almindelig moral og etik til fordel for sin opfattelse af islam og jihad.

Retslægerådet konkluderede i dets vurdering, at NC udgør en »nærliggende fare for andres liv, legeme og frihed«, og rådet finder derfor en forvaringsdom, altså en tidsubestemt fængselsdom, »påkrævet«. Netop dette skarpe ordvalg fremhævede anklager Kristian Kirk.

Trods manglende kilde bringer Respublica alligevel denne beskrivelse af Natasha Colding-Olsen, den såkaldte Kundby-pige ,en 17 årig ung dansk konvertit, der planlagde terror. 

dommen : http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-11-24-kundby-pigen-kendt-skyldig-i-planlaegning-af-terror

Retten i Holbæk fulgte den 18. maj forsvarerens påstand om tidsbestemt straf, da Natascha Colding-Olsen blev idømt seks års fængsel. Hun var efter byretten i Holbæks mening ikke så farlig, at hun skal idømmes forvaring.

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Krig / Sikkerhed, Psykologi, Terror. Bogmærk permalinket.