Flygtningebørn

Hvert uledsaget flygtningebarn koster ifølge Udlændingestyrelsen 530.000 kroner årligt i såkaldt ‘gennemsnitlig enhedspris’.

En gennemsnitlig asylansøger koster 215.042 kroner.

I 2015 kom der 2068 uledsagede flygtningebørn til Danmark. Udlændingestyrelsen har ikke en særlig opgørelse over udgifter der til.

BTskriver : Hver gang et uledsaget flygtningebarn ankommer til Danmark og siger ‘asyl’, så skal der tre almindelige lønmodtageres skattebetaling til for at betale for deres ophold i asylcentret.

22.02.16 http://www.bt.dk/danmark/uledsagede-flygtningeboern-koster-danmark-dyrt-saa-hoej-er-prisen-for-hvert-enkelt

 

Ni ud af ti af de flygtningebørn, der kommer til Danmark                                  uden deres forældre, er drenge.

Danmark har det seneste år modtaget et rekordstort antal uledsagede flygtningebørn, og tal fra Udlændingestyrelsen viser, at der kun er 179 piger blandt de 1700 uledsagede flygtningebørn, som kom til landet de første 11 måneder af 2015.

kilde :  Kristeligt Dagblad februar 2016 dato?

 

Voldsom stigning

Hala og 7.447 flygtninge eller familiesammenførte børn begyndte sidste år i skole eller børnehave i Danmark, en tyvedobling siden 2009, viser en ny opgørelse fra KL-bladet Momentum baseret på tal fra EUs statistiske kontor, Eurostat, og Danmarks Statistik. I 2009 skulle folkeskolerne håndtere i alt 375 flygtningebørn.

Nu viser nye beregninger fra Kommunernes Landsorganisation(KL), at omkring 15.000 børn vil få opholdstilladelse i 2016.

Det sætter Christiansborg såvel som KL-hovedkvarteret i alarmberedskab og giver rynkede pander blandt eksperter og lærere.

kilde: www.b.dk  04.04.16

Over 10.000 uledsagede flygtningebørn i Europa er forsvundet på to år.

Det bekræfter det europæiske politisamarbejde, Europol, søndag ifølge AFP. Tallene har været offentliggjort i den britiske avis The Observer. Der er tale om de seneste to år.

Ifølge Europol menes mange børn og unge at være blevet tvunget ind i sexhandel og slaveri af kriminelle bander.

– Det er ikke dem alle, der bliver udnyttet til noget kriminelt. Nogle er måske draget videre til noget familie. Vi ved bare ikke, hvad de laver, eller hvem de er sammen med, siger Europol-chef Brian Donald til The Observer.

Red Barnet: 26.000 flygtningebørn kom sidste år til Europa uden familie.

kilde:ritzau/   31. januar 2016

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Demografi, Flygtninge, seneste, Statistik, Velfærd / Offentlig økonomi. Bogmærk permalinket.