Illegal indvandring vokser

Tyskland

Politiet advarer: Den illegale indvandring vokser massivt

Tallene er alarmerende: I de første syv måneder af 2023 identificerede politiet 43.815 “uautoriserede indrejser” i Tyskland. Det er 51 procent flere end året før. Sådan lyder advarslen i den store tyske avis BILD.

Antallet af asylansøgere i Tyskland steg med 78 procent i de første syv måneder af i år sammenlignet med samme periode sidste år. Der var kun fire andre år med større asylindvandring.

Ansøgninger fra tyrkere er steget med 200 procent, skriver die Welt

“Migrationskrisen fortsætter med at vokse. Tallene er skræmmende, især i betragtning af at indenrigsministeren fortsat vender det blinde øje til virkeligheden, siger formanden for politiforbundet til BILD.

Efter en razzia har politiet efterforsket en terrorcelle, der kom over grænsen ind i Tyskland. Da de havde taget fotos af offentlige steder og bygninger, slog politiet til. De planlagde terror i ånden fra Islamisk Stat og havde allerede købt våben, siger politiet, ifølge BILD.

Italien

Illegale migranter strømmer ind i Italien – godt hjulpet af såkaldte humanitære organisationer.

Fredag og lørdag gennemførte hjælpeorganisationen SOS Méditerranée 15 aktioner på Middelhavet. Det betød, at flere end 600 illegale migranter blev hjulpet i land på den hårdt pressede  italienske ø, Lampedusa.  (Tagesschau)

UK

Illegale migranter rejser gennem Frankrig og sejler i gummibåde over Kanalen til England.

En meget stor del kommer fra Albanien – og ifølge den britiske presse er en betydelig del af albanerne kriminelle fra hårde bander.

Mere end 100.000 migranter har nu krydset Den Engelske Kanal, siden krisen med små både begyndte i 2018.

Alene torsdag i sidste uge ankom der 755 migranter til England. Lørdag landede der 509 migranter.

Den britiske konservative regering arbejder  med en plan om at sende den ankomne illegale asylsøgere til en fjerntliggende tyndtbefolket ø. Ascension Island er på tale.

Den britiske regering har også betalt 480 mio pund til Frankrig i sit forsøg på at stoppe asylstrømmen over Kanalen.Nu forlyder det, at den ringe franske indsats kan hænge sammen med, at politiet i Frankrig holder ferie i august måned.

kilde: redaktør Karen Jespersen. Den korte Avis august 14, 2023

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Demografi, Flygtninge, Italien, Migranter, seneste, Statistik, Storbritannien, Tyskland. Bogmærk permalinket.