Mellemøstlig konfliktløsning

Vold. Når man inviterer folk fra Mellemøsten til Europa, så får man Mellemøstens konfliktløsningsmetoder.

16.06.23 var 500 personer involveret i et kæmpe slagsmål i byen Essen i det vestlige Tyskland. Der var ifølge det tyske dagblad Bilds oplysninger først tale om en konflikt mellem en syrisk og libanesisk familie i Castrop Rauxel, hvor unge var kommet op at slås torsdag. Her skal en ung person være blevet livsfarligt såret. Konflikten blev i det følgende døgn optrappet og kom til at inddrage over 500 personer i Essen. Flere personer blev såret her i blandt 2 politibetjente. ( Jyllands-Posten 18.06.23 )

***

Se også artiklen Albanere flygter fra egen kultur ( psykologi , ære) her på siden.

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Arabere, Psykologi, seneste, Tyskland, Ære. Bogmærk permalinket.