Kriminalitet i Sverige

Sverige ville officielt være mångkulturelt

Her er et klip fra  Gunnar Sandelin* , skribent på Det Goda Samhället.

https://detgodasamhallet.com/2021/12/23/gunnar-sandelin-polisen-1957-nu-far-det-vara-nog/

Brottsbekämpningen i 1950-talets etniskt homogena Sverige, skedde närmast i en samhällsidyll jämfört med den internationellt organiserade gängkriminalitet och slentrianmässiga våldsbrottslighet som är vardag i våra ”utanförskapsområden” runt 70 år senare.

1955 anmäldes enligt Brå** knappt 10 000 ”brott mot liv och hälsa” jämfört med drygt 90. 000 idag, varav de med dödlig utgång ökat från 59 fall till 433. Då ska man samtidigt ha i åtanke, att man idag kan rädda ojämförligt fler liv. Totalt anmäldes nästan 1,6 miljoner brott förra året jämfört med knappt 250 000 för 1955.

**https://bra.se/statistik/kriminalstatistik/anmalda-brott.html

*fra wikipedia 29.12.21 : Gunnar Sandelin (born March 14, 1951)[1] is a Swedish social worker, author, lecturer, and journalist.[2] He has worked for Sveriges Television and been the press manager at Barnens rätt i samhället.[3] Sandelin has stated that mainstream media reporters avoid writing the truth about the consequences of Sweden’s migration policy due to fear of reprisals.[4] Together with Karl-Olov Arnstberg, he has written the book Invandring och mörkläggning and a sequel. Sandelin has been a debater at Nya Tider.[5]

Se også Dr. jur Ann-Christine Hjelm  på denne hjemmeside.                                                                                                        Den grove kriminalitet  var allerede voldsomt kulturberiget i 2002.

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Statistik, Sverige. Bogmærk permalinket.