Udvisninger spoleres

De seneste tre år har der været små 500 såkaldte ledsagede udsendelser med politiet helt til slutdestinationen.

Nogle udviste forsøger et forhindre udsendelsen til hjemlandet.

I én sag spyttede en udlænding blod efter betjente og på flyets vægge. I en anden blev en betjent bidt i hånden. Og så er der alle dem, der skrigende og sparkende blev båret op ad flytrappen i hænder og fødder. Eller simpelthen stak af.

Lort   Da den afrikanske kvinde løftede sit hoved op, så politibetjenten pludselig, at hun havde smurt afføring ud i ansigtet. Det sad på kinden, munden og halsen. Hun havde også afføring på sin bluse og jakke. De var lige kommet ud af politiets bil, der holdt tæt på bagindgangen til det fly i Københavns Lufthavn, som kvinden skulle tvangsudsendes i. Men da politibetjenten så afføringen, slap hun taget om udlændingens venstre arm. Kvinden kastede sig herefter ned på jorden, mens hun græd og råbte, at hun ikke ville med flyet. Og til sidst måtte politiet aflyse.

De fleste tvangsudsendelser fra Danmark foregår uden  dramatik.

 

 

 

kilde : TV 2s aktindsigt  har set 34 sager i de seneste tre år, hvor en ledsaget udsendelse er blevet aflyst på grund af udlændingens adfærd.

læse mere  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-11-05-34-aarig-slugte-barberblade-under-udvisning-fra-danmark-to-dage-efter-var-han

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Psykologi, seneste. Bogmærk permalinket.