Halal økonomi

Når vi køber kyllinger betaler vi også til en eller flere radikale islamiske organisationer

Danske slagterier betaler imamer fra Islamisk kulturcenter og den saudiarabiske Muslim World League for at godkende eller certificere halalslagtningen. Sådan var det i hvert fald i 2013  ifølge  Kristeligt-Dagblad.

Men det ser ud til at være næsten umuligt i dag at få klarhed over forholdene. Det betyder, at danskerne ikke kan få klar besked på, om de betaler til ortodokse muslimske organisationer, når de køber en kylling. De ved ikke, hvor store beløb det drejer sig om, og hvad pengene bliver brugt til.

Det er af hensyn til eksporten, at næsten alle kyllinger i Danmark er halalslagtede. Det betyder at langt de fleste kyllinger i supermarkederne er halalslagtet.

Terrorens økonomi

“Det er meget bekymrende, at danske forbrugere betaler til en organisation som Muslim World League. Vi ved ikke, om midler, der stammer fra halalcertificeringsafgifter, anvendes til at støtte terrororganisationer, islamistiske organisationer eller promovering af sharia. Og det ved regeringen tilsyneladende heller ikke”, siger Claus Kvist Hansen fra Dansk Folkeparti til Den Korte Avis.

I et svar til Claus Kvist Hansen henviser Justitsministeren til Politiets Efterretningstjeneste, PET.

Og PET skriver, at de ikke kan besvarer spørgsmålet inden for rammerne af et folketingsspørgsmål.

Claus Kvist Hansen er utilfreds med svaret, fordi det viser, at der ikke føres kontrol med penge, der stammer fra halalcertificeringsafgifter. (se svar på Spørgsmål nr. 905 (Alm. del) fra Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg)

Ovenstående er et lille uddrag af  Karen Jespersen : Når danskere køber kylling, betaler de til muslimske organisationer – regeringen gør ingenting.                                             September 27, 2018 Den Korte Avis, hvor der også gives link videre.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.