Vestens politikere

Ole Hasselbalch har en rammende kommentar  til Krim-krisen

uddrag af artikel i Jyllandsposten  forår 2014

Har Rusland grund til at være specielt tryg ved, hvad der foregår i hovederne på vesteuropæiske politikere, der f. eks. uden fornuftig grund har fyldt verdensdelen med rasende muslimer? Som vil deltage i borgerkrige i mellemøstlige vanvidslande med ustyrlige indbyggere i et uhyrligt voksende antal, så ingen alligevel kan hindre dem i at myrde hinanden af ren og skær desperation? Som nylig har lagt Sydeuropas økonomier ned i et umuligt politisk projekt med en fælles valuta i strid med al erfaring – herunder fra forsøget på at indføre en fælles møntfod i Norden for mere end 100 år siden.

Kan vi andre ikke også være noget i tvivl om, hvad sådanne politikere mon finder på næste gang?.

Dette indlæg blev udgivet i Hasselbalch,Ole, Politik / Lovgivning, Uncategorized. Bogmærk permalinket.