Ishøjs nedtur skyldes masseindvandring

uddrag

I 1987 var der blot 12,7 pct. indvandrere i Ishøj Kommune – men med klarsyn så Per Madsen [borgmesteren.red] mange af de samme problemer, som vi diskuterer endnu i dag.

Han tilføjede, at dette ville udvikle sig til en reel kulturkamp.

Demografi

I 2017 havde 68 pct. af de fødte børn i Ishøj en mor med udenlandsk oprindelse, og samme år var 39 pct. af Ishøj Kommunes borgere af anden etnisk herkomst end dansk.De nyeste tal for Ishøj, jeg har kunnet finde, siger, at der er over 44,2 pct. med udenlandsk herkomst pr. den 1. januar 2023.

Tilflytningen til kommunen er primært udlændinge, fraflytningen er primært etniske danskere. Børn født i kommunen er primært af udenlandsk herkomst, og etniske danskeres alder i Ishøj Kommune er væsentligt over gennemsnitsalderen i kommunen.

Økonomi

Ishøj er den danske kommune med den laveste skatteindtægt pr. borger i landet.

Ishøj er den danske kommune med den højeste ledighedsprocent.

Ishøj er den danske kommune med den største andel af folkeskoleelever med udenlandsk herkomst.Ifølge de seneste tal, jeg har kunnet grave frem, er det over 56 pct. tosprogede elever i Ishøj.

Kriminalitet

Ishøj er den danske kommune med flest straffede pr. indbygger, hvor knap 4 af 1.000 indbyggere om året får en fængselsstraf. Altså en frekvens, som er mere end 10 gange så høj som de fleste landkommuner.

I Ishøj bliver mere end 4 af 1.000 årligt idømt en bøde. Til sammenligning er bødefrekvensen i godt 70 pct. af landets kommuner under det halve af Ishøj, og i godt 60 pct. af kommunerne er straffrekvensen under det halve af Ishøj.
https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE17077351/laeren-fra-ishoej-masseindvandring-er-en-udfordring-for-det-danmark-vi-kender/

 

Kilde: Steffen Larsen MF, udlændinge-, integrations- og retsordfører, (LA).:Masseindvandring er en udfordring for det Danmark, vi kender      01/06/2024  Jyllands-Posten

 

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Demografi, Kultursammenstød, Psykologi, Velfærd / Offentlig økonomi. Bogmærk permalinket.