Tyske muslimers værdier

Ny måling blandt muslimer i Tyskland

Det velanskrevne Kriminologisk Forskningsinstitut i Niedersachsen har i 2024 spurgt 8539 unge fra 9. klasse om deres holdninger til forskellige samfundsforhold og kriminalitet. 300 af de unge adspurgte er muslimer. Resultaterne er offentliggjort i en 193 sider lang rapport: Niedersachsen Surveys 2022. FB-169.pdf (kfn.de)

Islam er svaret

De unge muslimer ser islam som svaret på samfundets problemer og en stor del mener sågar, at det er i orden at bruge vold for at forsvare islam.

Her er nogle af besvarelserne:

“Kun islam er i stand til at løse vor tids problemer.” (51,5 procent)

“Koranens regler er for mig vigtigere end lovene i Tyskland.” (67,8 procent)

“Et islamisk teokrati er den bedste styreform” (45,8 procent)

Over en tredjedel erklærede, at de har “forståelse for vold mod mennesker, der fornærmer Allah eller profeten Muhammed.” (35,3 procent)

Hver femte svarede, at “truslen mod islam fra den vestlige verden retfærdiggør, at muslimer forsvarer sig med vold.” (21,2 procent).

***

Læs mere – også om Frankrig og Storbritannien

Ralf Pittelkow 22.04.24

https://denkorteavis.dk/2024/nu-skraemmende-meningsmaaling-kap-70-procent-af-unge-muslimer-svarer-ja-til-koranens-regler-er-vigtigere-for-mig-end-tysklands-love/

 

Dette indlæg blev udgivet i Filosofi/ Etik, Forskning, Religion / Ideologi, seneste, Statistik, Tyskland. Bogmærk permalinket.