To kulturer er bedre

Sara Rahmeh, digter, skuespiller og historiefortæller Sara Rahmeh, opvokset i blokken i Tåstrup har skrevet sin første bog. Forlaget sammenligner den med Vangede Billeder af Dan Turell – bare med mere chili.

Sara Rahmeh: Betonhjerter. Alpha 2023

 Under præsentation af bogen blev Rahmeh interviewet :

Hvordan har det været for dig at vokse op med to kulturer ?

To kulturer er bedre end en. Jeg er stolt af begge og kan tage pis på begge, og begge har skuffet mig og gjort mig glad. Det bedste jeg ved fra arabisk kultur er sammenholdet og den måde, familien bliver værdsat. Det jeg elsker ved dansk kultur, er, at man taler om tingene, også  de ting, der gør ondt. Og selvfølgelig sovs masser af sovs. På alt.

Dette indlæg blev udgivet i Arabere, Filosofi/ Etik, Kultursammenstød, Personlige beretninger, Psykologi, seneste. Bogmærk permalinket.