Kriminaliteten i Tyskland eskalerer

Antallet af straffelovsforbrydelser i Tyskland i 2022 steg med hele 11,5 procent i forhold til året før.

Der er et voksende antal børn (under 18 år) blandt de sigtede – en stigning på 35,5 procent.

Stigende andel indvandrere

Af de 2 millioner sigtede i 2022 havde de 783.876 ikke tysk statsborgerskab – en stigning på 22,6 procent i forhold til året før. Dertil kommer de mange personer, der har indvandrerbaggrund, men har opnået tysk statsborgerskab.

Næstformanden for politifagforbundet, Manuel Ostermann, siger til BILD: ”Også i forbindelse med migrationskrisen bliver problemet med det stigende antal voldshandlinger tydeligt. Statistikken taler et skræmmende, men tydeligt sprog.”

Indvandrere i gadekampe

 

Nytårsaften 2022 kom det således til voldsomme optøjer i den tyske hovedstad Berlin. Størsteparten af voldsmændene havde indvandrerbaggrund – de repræsenterede 18 forskellige nationaliteter!

Politiet pågreb og sigtede blandt andet 27 mænd med afghansk baggrund og 21 med syrisk baggrund. Et klart mindretal af de anholdte var tyskere.

Knivangreb

Den stærkt stigende voldskriminalitet blandt indvandrere kan også aflæses i de våben, som typisk anvendes. I visse indvandrerkredse er det således meget almindeligt at gå med kniv … og bruge den.

Det kan aflæses i en stærk stigning i knivangreb. I 2021 blev der registreret 7.071 knivangreb i Tyskland. I 2022 steg dette tal til 8.160.

 

kilde: Ralf Pittelkow : Tyskerne er ved at blive bange: Problemerne med ikke-vestlig indvandring har vokset sig så store, at den politiske korrekthed krakelerer. Den Korte Avis  27.03.23

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Afghanere, Krig / Sikkerhed, Migranter, seneste, syrere, Tyskland. Bogmærk permalinket.