Herrefolket i svømmehallen

Torsdag måtte 8 politibetjente tilkaldes

“I sidste uge var det vinterferie, og mange børn og voksne glædede sig til en tur i svømmehallen. Men den glæde blev ødelagt for en del af dem i Klosterbakken Svømmehal i Odense.”

Hele ugen lavede en gruppe indvandrere ballade. Politiet blev flere gange tilkaldt.

Sådan er det også i kommunens andre svømmehaller og i Friluftsbadet, siger politiet til fyens.dk.

Det var især omkring 10-15 mænd med anden etnisk baggrund end dansk, som ødelagde det for de andre gæster i svømmehallen, skriver fyens.dk. Flere af dem var voksne mænd over 20 år:

Gruppen af ikke helt unge mennesker har generelt ikke villet følge de gængse regler i svømmehallen og lytte til personalets henvisninger.

Svømmehaller i andre byer i Danmark har ligeledes haft problemer med grupper af indvandrere.

Det samme gælder for eksempel Sverige og Tyskland.

kilde: Februar 19, 2023   Den korte Avis

***

Voldskultur

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog: Jeg vil tilføje, at der i årevis ligeledes har været chikane på danske strande fra indvandrere med baggrund i muslimske lande ; trusler mod fodbolddommere og -trænere fra samme segment; yppen kiv på diskoteker fra samme segment. Det var så bare “sportsområdet”.

Dertil kommer forsøg på dirigering og styring på danske akutmodtagelser for skadede; styring af adfærd i boligområder fx klubadgang og valg af aktiviteter; overvågning og dirigering af beboere/gæster i offentlige bebyggelser og parker.

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Psykologi, seneste. Bogmærk permalinket.