Islamisk terror

Islamister slår til mod ideologiske værdier,

de ikke selv deler og ikke accepterer

Om natten 25.juni begik en 41 årig iransk muslim terrorangreb mode en homo-bar i Oslo, Norge. På barerne var mange mennesker samlede, idet Oslo Pride ( homo-fejring med parader i gaderne) snart skulle løbe af stablen. To blev dræbt og 21 sårede – mange er stadig på hospitalet dagene efter.

“Det er tidligere set at ekstremistiske islamister har udført terrorangreb mod homoseksuelle. i 2016 blev 50 dræbt og 53 såret på en bar for homoseksuelle i Orlando i Florida USA fortæller Magnus Ranstorp, forskningsleder og terrorforsker I Stockholm. ” Det handler om at slå til mod ideologiske værdier, man ikke selv deler og ikke accepterer for eksempel homoseksualitet, siger han” .  Jyllands-posten 26.06.22

Se også At hade for Allahs skyld ( Terror, Kirsten Damgaard  27.06. 2022)

 

Dette indlæg blev udgivet i Ranstorp, Magnus, Religion / Ideologi, seneste, Terror. Bogmærk permalinket.