Islam vil magten

Islamiske bevægelser vil magten for at ensrette samfund og inddrage friheder.         De vil forfølge både vantro* og muslimer for at være anderledes, og de vil til magten for at dominere.

“Nok er alle muslimer langt fra islamister, men islamisterne er de styrende kræfter derude iblandt muslimerne, for de er aktive og tiltrækker ressourcer”

 

Tidligere imam cand.pæd. i sociologi Ahmed Akkari deltog i Libertaskonferencen i september 2018 og uddybede siden sine kommentarer i bladet Libertas februar 2019  et temanummer om  “Indvandring og truslen mod det åbne samfund”

Respublica citerer fra hans afslutning:

Til slut vil jeg sige: 1.at appeasement overfor voldelige grupper og fanatiske ideologier virker ikke. Det hjælper ikke at prøve at tilfredsstille de ideologier, for så vil de blot udnytte det til at vinde mere territorium. Jeg ved man ikke vil lytte til det her, for det er forskrækkende svært at begribe at mennesker, der vil undertvinge sig andre deres tanker, ikke giver sig og forandrer sig så nemt.

2.Integrationen er gået skævt, og det, som foregår i disse år er tydelig tegn på det.

3.Loyalitet er et kerneissue, og vesten skal ikke frygte muslimer for deres tro eller baggrund, men blot vide, at loyaliteten er det afgørende. At elske vesten, Danmark og de frie samfunds idealer er skelsættende for videre samhørighed. Ellers kan vi se frem til et splittet samfund, der om et par årtier oplever noget nær en borgerkrig. Eller endnu værre, en forfølgelse på grund af tro og race.

4.Angående dette, så er det netop, derfor at jeg frygter, hvad islamismens problem fø-rer med sig. Det er en katalysator for demokratiske samfund, og ikke i sig selv den farlige indpisker af undergravelse. Det undergravende kommer til at ske på grund af frygten for islamismen, og ikke på grund af islamismens frygtindgydende natur. Det er for mig givet, at den har en angst-fremkaldende natur, når man først har un-dersøgt den og forstået den. Den har trods alt rejst sultanriger og bekæmpet nationer.

5.Jeg opfordrer til et bredt politisk kompromis på tværs af partier i Christiansborg, for det her er ikke en partipolitisk sag som den økonomiske og sociale politik, hvorom der bliver kævlet og kæmpet. Det er ikke et spørgsmål om stemmerne, men om samfundets beståen. (…).

____

* Akkari opererer åbenbart med begrebet vantro. Det er en særdeles nedværdigende betegnelse for ikke-muslimer.

Akkari skrev for et par år siden en kronik til Berlingske Tidende om ”islamismen og bande-miljøets rolle som fremmede staters forlængede arme i vesten”.

Dette indlæg blev udgivet i Akkari, Ahmed, Civilsamfundet, Politik / Lovgivning, Religion / Ideologi. Bogmærk permalinket.