Ny type sex-kriminalitet

 •  

  Det er beskrevet af vidner. Også i Hamburg, Stuttgart og Bielefeld fulgte beretninger fra kvinder, der var blevet seksuelt chikaneret, verbalt tilsvinet, overgramset og bestjålet nytårsaften (2015-16), omend af mindre grupper end i Köln, hvor politiet vurderer, at 4-500  mere eller mindre aktivt deltog .

  »Vi oplever en helt ny type organiseret sexkriminalitet«, slog Kölns politichef, Wolfgang Abers, fast. Han og kolleger landet over sammenligner metoden på den såkaldte Domplatte midt i Köln med de tricks, lommetyve bruger, når de isolerer og forvirrer deres ofre i storbyer. Og som egyptiske mænd brugte til at chikanere og i enkelte tilfælde voldtage kvinder under det arabiske forår på blandt andet Tahrirpladsen i Kairo.

   

   

  Politiken

   

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Arabere, Krig / Sikkerhed, Køn, Psykologi. Bogmærk permalinket.