Byretten må døje med multi-kulti

De nordiske folk plejer at bide på

 vold   tvangsægteskab     seksuelt misbrug

ellers prøv med  dokumentfalsk  og  trussel om selvmord

En indisk kvinde på 22 år har boet i Sverige i godt halvandet år. Der har hun søgt opholdstilladelse seks (6) gange, det er dog afslået og hun stod til udvisning. Nu står hun anholdt i byretten i København. Hun siger at hendes far i Indien ville gifte hende bort til en ubehagelig ældre mand, og hævder at hendes far har misbrugt hende seksuelt og været voldelig overfor hende. Efter Sverige købte hun en græsk opholdstilladelse af en pakistansk mand over telefon. Hun hævder at være på vej til et job hos en familie i Lissabon. Opholdstilladelsen er falsk. Hun forklarer, at det vil være “bedre at begå selvmord her”, end at blive udvist til Indien. Byretten giver hende 40 dages fængsel, udvisning og indrejseforbud i seks år.

Resumé fra   Lina Vaaben’s helsides artikel i   Moderne Tider   Information 23.01.21

PS   mon ikke  vi fremover vil se flere udviste true med selvmord, som en sidste udvej til at forblive i det Danmark, de netop ikke har været loyale mod?

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Migranter, Personlige beretninger, seneste. Bogmærk permalinket.