Hvide kvinder dominerer

Vi frisatte først individet fra religionen og siden fra familiens normer og nu kønnet.

Jeg frygter, at hvis vi ikke begynder at lytte aktivt til mændene derude, der føler sig kørt ned som køn, så vil flere føle sig forsmåede, og flere vil blive slået ihjel.

25-årige somaliske Sofie Jama vandt i 2007  modelkonkurrencen ”Aarhuspigen”.

Efter diverse avisartikler om den nye model fulgte seksuelt aggressive beskeder og mails fra fremmede mænd.

“Du har en lækker neger-røv. Den er lige til at …«

»Sikke en dejlig trutmund.«

»Jeg skrev kun tilbage til de værste af dem. Jeg parkerede den øjeblikkelige følelse af krænkelse og insisterede på at lære dem at kende. Det har været min fremgangsmåde, lige siden jeg kom hertil. Jeg spurgte dem, hvordan de ville have det, hvis en mand skrev noget lignende til deres egen datter? Og stille og roligt åbnede de sig op over for mig. En af dem havde en kæreste med en psykisk diagnose, og det havde skubbet ham ud i et had til kvinder. En anden skrev, at han altid følte sig afvist af kvinder, og en tredje var bare racist. Alle havde de en baggrundshistorie,« fortæller Sofie Jama.

Hendes kommende krimi-roman er ”Den nordiske mands hævn”, handler om udviklingen i kønsrollerne.

Hvide kvinde dominerer mest lige nu

Forfatter Sofie Jama vil være den hvide mands forsvarer i en tid hvor hun mener, at den hvide mand er truet af aggressive feminister.

Hun oprettede en falsk mandeprofil og fulgte debatter på mediet Reddit og i internetforummet 4chan, hvor hun fulgte den såkaldte MGTOW-bevægelse. Men Going Their Own Way er et antifeministisk, løseligt grupperet fællesskab, hvor der advokeres for, at mænd skal undgå ægteskab og samliv med kvinder, fordi feminismen har kastreret samfundet.

Skrøbelige mænd

»Men det gør også indtryk på mig, hvor skrøbelige og sårbare disse mænd er. I virkeligheden er vi kvinder det stærke køn, og det skal vi ikke overse. Vi uddanner os. Vi har netværk, vi trækker på. Vi er i stand til at tale om, hvordan vi har det. Vi fastholder også nogle mærkelige stereotyper, når vi siger, at mænd er maskuline og dominerer. Jeg mener, at den hvide mand og kvinde dominerer rigtig meget. Og måske synes jeg, at den hvide kvinde dominerer mest lige nu.«

Mænd skal erkende synder

Sofie Jama på Facebook i februar 2020 :» (…) Mænds ytringsfrihed er reelt begrænset til klapsalver og anerkendelse af eget køns synder: Mænd er voldelige, mænd er bedrageriske, mænd er magtsyge, mænd er undertrykkende, mænd skal angre. Mænd skal tage afstand fra mænd, mens kvinder i dette univers har pligt til at absolut loyalitet over for alfahunnerne.«

kilde : Jamilla Sophie Alvi. Jyllandsposten 19.04.20

***

INCELS

Redaktør Kirsten Damgaard: Egentlig er dette felt ikke direkte relateret til indvandring og integration, men det har facetter der berører køns- og racedebatter både i det modtagende hvide (kulturkristne) samfund og i diverse indvandrersamfunds  forholden sig til eget kønssyn og “mixed marriage” problematikken, der hovedsagelig har med kultursammenstød fremfor hudfarve at gøre.

Psykolog John Horgan, har beskæftiget sig indgående med et segment af mænd der kalder sig selv for INCELS  ( Involuntary Celibates; online Incels.me). INCELS er på diverse fora på internettet og diskuterer bl.a. “Chads” = Alfa males og “Stacys” = Alfa females  mentalitet og adfærd. Bevægelsen har en helt Elliott Rodger , der efter et masseskyderi  mod nogle af INCELS hadeobjekter begik selvmord i 2014.

INCELS finder at den gyldne tid for forholdet mellem mænd og kvinder ligger før 1995.

46 kvinder er blevet dræbt af INCELS  (fra start 2016  – efterår 2019) og John Horgans analyse er at ” they are more alike a terroristorganisation than not”.( Jeg hørte John Horgan efteråret 2019 på Aarhus Universitet under konferencen Violent Extremism, red.)

***

Mere Forskning i INCELS

https://www.berlingske.dk/internationalt/s-minister-om-maend-der-slaar-kvinder-ihjel-vi-ser-en-ny-form-for:

Georgia State University modtog tidligere på året (2019, red.) 250.000 dollar af sikkerhedsorganet The United States Department of Homeland Security, så der kan skrues op for forskningen i »incel«-miljøets hastige udvikling.

»»Incel«-miljøet er et af de største arnesteder for radikalisering på internettet, jeg har set, og det er et fællesskab, der vokser i størrelse,« siger han.

»Selv om der har været incels i adskillige år, er det noget, forskningsmiljøet først for nylig har fået øjnene op for. I min optik er »incel«-vold mod kvinder intet mindre end en ny form for terrorisme,« tilføjer John Horgan.

***

Blackcels = black INCELS

https://melmagazine.com/en-us/story/inside-the-world-of-black-incels
Incels are almost always thought of as young white men. But Blackcels are harboring a similar rage that’s threatening to turn equally violent.
Nicholas McCrary mainly discussed life as a Black incel. As with many incels, his YouTube channel wasn’t hugely popular, but McCrary was an active member in the online community of sexless Black men. He spoke candidly and regularly about his plight. Others often commented on his videos, recognizing themselves in his pain and loneliness. McCrary  bonded with strangers online about their mutual resentment of others — the ones for whom it all came so easily. Anger, especially at women, was their glue.

On September 19, 2018, after years of posting confessional YouTube videos, the pained and lonely vlogger set himself on fire. He was 29.

***

Muslim INCELS

Emnet er ikke rigtig belyst endnu. Formentlig fordi det i islamisk dannelsesfilosofi ses som svagt at fremhæve sig selv som offer (for kvinders foragt) .I de almindelige vestlige indvandrersamfund samfund, er der ellers en del unge muslimske mænd, der føler sig som ofre for samfundet ( samfundets struktur), de oplever ikke anerkendelse for deres værdier.

What do you guys think about incels? : islam – Reddit
www.reddit.com › islam › comments

10. sep. 2019 – Here are some examples of incels mentioning Islam and talking about Muslims. …
[FWI] Incels start to convert to Islam en masse to address their …22. okt. 2018

Islam is the most Incel Religion : exmuslim – Reddit 16. aug. 2019

Islam creates incels – exmuslim – Reddit 20. sep. 2018

You know there’s something wrong with Islam when r/incels …25. aug. 2017

 

Dette indlæg blev udgivet i Jama, Sofie, Køn, Personlige beretninger, Psykologi. Bogmærk permalinket.