Udsmidning af ghetto

Højesteret afgjorde i maj 2018, at det var i orden, at et alment boligselskab opsagde en kvindes lejemål i Vollsmose på fyn, da hendes søn i området havde kastet sten og molotovcocktail efter politiet.

Københavns byret afgjorde 20.09.18 at et forældrepar med etnisk pakistansk baggrund skal ud af deres lejlighed i Mjøllnerparken. Grunden til udsættelsen er at deres hjemmeboende søn Shuab Khan på 31 år ifølge politiet er et ledende medlem af den nu forbudte bande Loyal to Familia, og han har været truende overfor et hold politibetjente på  Nørrebro.

Faderen også voldelig

Shuaib Khan er tidligere dømt for vold med døden til følge, og han er tidligere idømt en betinget udvisning. Hans far Wallait Khan har også været anklaget for vold.

Hans far, har som lokalpolitiker søgt magt i Danmark og søgt valg i Pakistan, mens han var herboende. Flere medier skrev om hans tilknytning til de yderliggående organisationer Hizb-ut-Tahrir og Minhaj-ul-Quran.  I en artikel i det pakistanske tidsskrift Monthly Sahil International skulle WK have udtrykt sin støtte til de to organisationer.

Også andre stater i Europa har medlemmer af Khan familien boende.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.