Trusselsniveauet

Hadet mod Danmark bunder i religion,                                                                   stigende migration og dårlige kår i Mellemøsten

Vi har altså selv importeret hadet

Lige så længe Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har offentliggjort sin ” efterretningsmæssige risikovurdering”, har islamistisk terror været en af de centrale og fremhævede trusler mod dansk sikkerhed.

Med svækkelsen af Isil (Den Islamiske Stat i Irak og Levanten, red.) træder terrortruslen ind i en ny fase, der er vanskelig at forudse efter 2017.

” Det er meget sandsynligt, at Isil vil prioritere angreb mod Vesten højt, da de kan opmuntre sympatisører i hele verden,” lød det fra en af eksperterne ved FE, der ikke vil citeres ved navn.

” De islamistiske terrorister skelner meget klart mellem rettroende og vantro (…) Hadet udspringer både af, at vi ifølge dem

  • beder til den forkerte Gud,
  • at vi har en anderledes livsstil, og
  • at vi organiserer vores samfund på en anden måde end i Mellemøsten,”

siger Peter Viggo Jakobsen  forsker i forsvars-og sikkerhedspolitik ved Forskningsakademiet.
Ifølge ph. d.-studerende Tore Refslund Hamming, der forsker i islamistisk terrorisme ved Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze.

” (…) grunden til, at det [terroren] er blevet så voldsomt i de seneste 10-15 år, er formentlig et resultat af den øgede migration, der har betydet, at flere fra Mellemøsten er kommet til Vesten. (…)”Endelig er det afgørende, i hvor høj grad særligt andengenerationsindvandrere føler sig integreret i vestlige samfund,” siger Hamming.

Respublica anbefaler at læse hele artiklen

kilde:Christian Birk :Islamismen er permanent trussel mod Danmark
20. december 2017 Kristeligt Dagblad

Dette indlæg blev udgivet i IS, Krig / Sikkerhed, Religion / Ideologi, seneste, Terror. Bogmærk permalinket.