Udlændingepolitik og socialdemokraterne

Socialdemokraten Mattias Tesfaye har begået en nødvendig kortlægning af sit partis rådvildhed gennem flere årtier angående udlændingepolitik.

Her skal læses og læres.

Sørine Gotfredsen , sognepræst, debattør og  forfatter :

“Vi har talt om det længe, men ingen har hidtil tilvejebragt et overblik. Det handler om Socialdemokratiets rolle i forløbet med indvandring og integration og den værdidebat, der i mange år har præget landet. Nu har socialdemokraten Mattias Tesfaye skrevet den bog, der samler det hele. ”Velkommen Mustafa – 50 års socialdemokratisk udlændingepolitik” beskriver, hvad der blev sagt og gjort fra dagen i 1967, da de første fremmedarbejdere kom hertil, og frem til i dag.”

Sørine Gotfredsen fortsætter  sin anmeldelse med en opridsning af historien

“Det er lidt af et drama, der her kronologisk opsummeres, mens centrale socialdemokrater selv ser tilbage. Man savner dog Poul Nyrup Rasmussen, der ikke har ønsket at være med. De første fremmedarbejdere kom til landet, da der manglede arbejdskraft, og tanken var, at de ville rejse igen, når tiderne skiftede. Det gjorde de ikke. Tværtimod hentede de familierne hertil, og allerede i 1970 bemærkede direktøren for Dansk Arbejdsgiverforening, at indvandringen kunne få ”frygtelige” konsekvenser i form af ghettoer.”

læs mere på  http://www.e-pages.dk/kristeligtdagblad/37358/6//?query=gotfredsen%20%20Tesfaye                                                                                                   Et  trafikuheld i slowmotion   o5.04.17. Kristeligt Dagblad

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Gotfredsen, Sørine, Politik / Lovgivning, seneste. Bogmærk permalinket.