Femtekolonne i Sverige

I Sverige har de et islamisk parti ved navn Nyans. Det nystartede parti kom ikke ind ved valget 2022, men fik gode valgresultater i områder med mange muslimer – ikke ulig Frie Grønne herhjemme

 

af Christian Marcussen,     kommunikationschef og debattør 

03.02.23  Berlingske

uddrag

Sverige skal lære ydmyghed, hvis de vil med i NATO, og Tyrkiet skal presse flere indrømmelser igennem for muslimer i Sverige

Om Paludans koran-afbrændinger i Sverige m.m.:

“Partiets leder, den svensk-tyrkiske Mikail Yüksel, har valgt at kaste sig fuldblods ind i kampen for at svække Sverige indefra. Da den svenske statsminister forsøgte sig med en forsonende linje, gik Yüksel ud med det islamistiske modnarrativ om, at Paludans koranafbrænding var en hadforbrydelse, som kunne have været stoppet.
Ethvert forsøg på at stabilisere situationen bliver mødt af destabiliserende udsagn fra Yüksel. Men Yüksels femtekolonnevirksomhed går længere end det.

Han opfordrer direkte Tyrkiet til at gå endnu hårdere til Sverige og kræve koranafbrænding kriminaliseret.Sverige skal lære ydmyghed, hvis de vil med i NATO, og Tyrkiet skal presse flere indrømmelser igennem for muslimer i Sverige.

Det budskab går igen og igen. Både på sociale medier, i svensk presse og endda på tyrkisk tv, hvor han (på tyrkisk) agiterer for, at Tyrkiet skal presse Sverige endnu mere. »Jeg vil fortsætte med meningsdannelsen i de tyrkiske medier«, erklærer han stolt.”

læs det hele:

https://www.berlingske.dk/kommentatorer/christian-marcussen-paludan-afsloerer-sveriges-indre-og-ydre-fjender

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, Krig / Sikkerhed, Psykologi, Religion / Ideologi, seneste, Sverige, Tyrkere. Bogmærk permalinket.