Svenskere forlader Sverige

Etniske svenskere flytter ofte med børn og job til Spanien

uddrag af Helena Edlund : Svensk Exodus .18-07.22   Snaphanen.dk

Svenskerne vælger i tiltagende grad at forlade Sverige, som den nylig udgivne undersøgelse fra Svenskar i Världen viste. Årsagerne er mange, men klassikerne «kærlighed» og «klima» har nu fået konkurrence fra «utilfredshed med udviklingen i Sverige».

Nogle har købt fler lejligheder.Lejlighederne de ikke bor i, lejer de ud til svenske selskaber som har flyttet kundeservice og support til Spanien. Der er nok af lejere – som alle vil undgå Sverige og ikke har råd til at betale tre, fire eller fem millioner for en lejlighed men må leje i stedet.

Dermed er det vigtigt for den svenske regering at forsøge at forhindre at skattepengene forlader landet, og enkelte ændringer vedrørende muligheder for at undgå dobbeltbeskatning er allerede gennemført. Men Socialdemokraterna har også børstet støvet af et gammelt (og stærkt kritiseret) forslag, nemlig forslaget om at indføre en såkaldt “exitskatt.”

Læs mere her     https://www.snaphanen.dk/2022/07/18/svensk-exodus/

Dette indlæg blev udgivet i Civilsamfundet, Demografi, seneste, Sverige. Bogmærk permalinket.