Sexuel udnyttelse af hvide

Politiet så den anden vej, mens tusindvis af piger blev udsat for seksuelle overgreb af »asiatiske bander« i UK.

 “Denne seksuelle udnyttelse i Storbritannien er ikke ny viden for os i integrationbranchen, der kigger ud over Danmarks grænser. I mere end 30 år har man i UK ,Holland, Frankrig og nu Sverige kunnet se hvad vi har i vente herhjemme fra diverse indvandrere, der meget synligt grupperer sig etnisk omkring kriminelle aktiviteter. Ikke-integration og had til ikke-muslimer er et mål i sig selv for mange muslimske opdragere, meningsdannere og autoriteter”,  udtaler kulturpsykolog Kirsten Damgaard.

 

jyllands-posten.dk/dagensoverblik/ECE14232951/de-vigtigste-nyheder-16-juli-2022/:

Politiet og myndigheder i den engelske by Telford frygtede at blive beskyldt for racisme og handlede ikke i tide i forhold til at stoppe en ring af organiseret kriminalitet, hvor piger – oftest mindreårige – systematisk gennem årtier blev voldtaget, udnyttet og handlet.

Unødvendige lidelser og dødsfald blandt pigerne kunne være undgået, hvis politiet havde »gjort deres mest basale arbejdsindsats«. I stedet »trivedes« overgrebene i årtier.

Så klar er dommen i en nylig udkommet kommissionsundersøgelse, som har været årevis undervejs. Gerningsmændene er mellem 20 og 40 år og omtales som »asiatiske mænd« – oftest af pakistansk afstamning – står der i flere eksempler. Pigerne er hvide briter og oftest under 18 år. De kommer typisk fra socialt udsatte hjem og har været »lette« for gerningsmændene at groome, da de søgte anerkendelse og kærlighed. De yngste ofre var helt ned til 12 år.

Læs videre her på hjemmesiden    Menneskesyn Kvindesyn; Voldtægtsmænd  og  etnicitet og  At hade for  Allahs skyld af kulturpsykolog og sexolog Kirsten Damgaard.

Bruce Dunne er en historiker, der bekæftiger sig med synet på seksualitet i Mellemøsten.

 

Dette indlæg blev udgivet i Adfærd, norm og kriminalitet, pakistanere, Politik / Lovgivning, seneste, Sexhandel / Menneskehandel, Storbritannien. Bogmærk permalinket.