Hvem skal bo i Danmark?

Asylretten kan fjernes fra EU-systemet –                          eller  Danmark kan forlade den del af EU

Historiker Mikael Jalving : “Asylretten strider mod vores selvbestemmelsesret, når det gælder det mest fundamentalt politiske spørgsmål, der overhovedet findes i en stat: evnen til at bestemme, hvem der kommer ind i landet, og hvem der skal ud.

Dette eksistentielle spørgsmål er mere grundlæggende end noget andet spørgsmål på den politiske dagsorden, uanset om vi taler energi, klima, corona, velfærdsstat eller lærker og salamandere på en losseplads i København.”  (M.Jalving, Jyllands-Posten 21.11.21)

I Frankrig udgør udenlandskfødte samt deres børn ca.25 % af befolkningen.                                                                                               I 1975 var andelen af udlændinge  7,4 %  og i 1946   5 %.

Dette indlæg blev udgivet i Demografi, Flygtninge, Frankrig, Jalving ,Mikael, Migranter, Politik / Lovgivning, seneste. Bogmærk permalinket.