Helvedet i sociale boligselskaber

Sindssyg  idealisme

ILLEGAL INDVANDRING: TV 2’s undercover-udsendelser om den illegale indvandring rejser uvilkårligt spørgsmålet, om den slags finder sted i Nordjylland?

Vi har nu to lejemål i afdelingen befolket med indvandrere, der intet ved om dansk lejelovgivning og almindelig husorden i et boligselskab. På samme tid flygter danske lejere over hals og hoved – i alt er der nu 8 lejere ud af 11 lejemål, der er flyttet eller på vej til det.

Som internationale ”skruebrækkere” nedbryder dette pjalteproletariat [ illegale indvandrere] det danske arbejdsmarkedssystem ved tilbyde sin arbejdskraft sort til en meget lav løn, uden at betale skat. Hertil kommer, at de illegale emigranter ofte må betale mellem 2000-4000 kroner om måneden for at have en madras i en såkaldt ”rede”. En ”rede” er en bolig, som smarte bolighajer enten andre indvandrere eller skrupelløse danske udlejere rager til sig.

Som lejer i Nørresundby Boligselskab har jeg fået nogle temmelig mærkelige naboer fra Somalia i Nørresundby Boligselskabs afdeling 27 på Fuglsangsvej, der består af 11 lejemål.

Boligselskabet mener som ”venligboerne” i byrådet fra enhedslisten/SF, Radikale og de alternative pludre-humanister, at man skal tillade de såkaldte ”flygtninge” at springe boligkøen over.

Nørresundby Boligselskab har f.eks. i afdeling 17 oprettet et lejemål med en færøsk kvindelig lejer, vi aldrig har set. Hun står som beboer af lejligheden sammen med en anden somalisk lejer, der kun ses uregelmæssigt. I stedet sætter han ofte andre indvandrere af og forlader så lejligheden igen!

Ingen beboere i afdelingen har nogensinde set, at der er sket en almindelig indflytning. Det fremgår af internettet, at den ene af de officielle lejere i forvejen er registreret på to andre adresser.

Engang imellem er der blevet båret madrasser og tæpper op. Ofte står lejemålet tomt i lange perioder, og der er et voldsomt gennemtræk af forskellige overnattende somaliske mænd, der overnatter på skift. Hvad der foregår, ved vi ikke?

Men gentagne henvendelser til boligselskabet har ikke ført til noget som helst, og på den ordinære generalforsamling gjorde boligforeningens repræsentanter, hvad de kunne for at bagatellisere problemerne.

Det er over de seneste 12 år ikke første gang, jeg har måttet forlade mit hjem, fordi integrationsivrige mennesker er politisk korrekte på mine vegne; faktisk er det tredje gang, jeg igen skal til at flytte med alt, hvad det indebærer af besvær og udgifter.

Tidligere truede disse ”kulturelt berigende” emigranter med, at de ville dræbe min hund; de ville endog også dræbe mig med et skud gennem kraniet.

De gjorde sig skyldigt i et ufatteligt svineri, og de bedragede sig til støtte til indoktrinerende religiøse aktiviteter.

Uanstændigt er det, at der i dag findes såkaldte ”venligboere”, der kan slippe af sted med at påtvinge kritiske og mindre naive medborgere en ”venligboers” sindssyge idealisme! Husk det, når du skal sætte dit kryds næste kommunal- eller folketingsvalg!

 

kilde: uddrag af  Gorm Winthers   læserbrev  i Nordjyske den 17. april 2017

Dette indlæg blev udgivet i Afrikanere, Civilsamfundet, Personlige beretninger, seneste. Bogmærk permalinket.