Overbefolkning

Hvorfor  og  Hvordan

Mange der søger mod Europa kommer fra lande,                         hvis befolkning er 4- til 8-doblet på et par generationer.

Fordi hver kvinde får relativt mange børn.                                           Altså for mange børn til territoriets og/eller familiens ressourcer.

Overbefolkning er visselig ikke noget rart ord.                                                                          Men det er en realitet.Intet virkeligt bør være fremmed for et ansvarligt og anstændigt menneske.

Mange tager instinktivt (=fordomsfuldt) afstand fra ordet, for ”man kan jo ikke bevise det” eller de afværger/afviser med en dumsmart bemærkning: ”Det kan du selv være/start med dig selv”.

Nej, nok kan der ikke trækkes en skarp linje mellem hvem og hvad, der er overbefolkning, og hvem og hvad, der ikke er. Men det er ingen reel grund til at afvise fænomenet overbefolkning i nutiden. – Ingen afviser overbefolkning som en stærk historisk drivkraft på ”passende afstand” af nutiden. – Og det er jo i sig selv en stærk indikator for, at vi har med et usundt tabu at gøre!

Men det er heller ikke nødvendigt at skelne 100% skarpt mellem overbefolkning og ikke-overbefolkning. Sagen er, at når noget lyder som overbefolkning, ligner overbefolkning og opfører sig som overbefolkning, ja så er det nok også overbefolkning. Og enhver egentlig bevisbyrde må påhvile enhver, der vil benægte det!

Konkret om det som  Lyder som…, Ligner…, Opfører sig…

·       Migranter fra lande, hvis befolkning er 4- til 8-doblet på et par generationer.

·       Migranter med overvægt af unge (mænd) på jagt efter Lebensraum og fisse uden for                      deres oprindelsesområde.

·       Migranter med relativt mange børn.

·       Migranter med voldsom og normløs adfærd, fordi ingen har kunnet eller villet investere i dem i løbet af deres opvækst, så de kunne vokse op som ordentlige mennesker.

Når disse karakteristika er opfyldt – eller de fleste af dem – så kan man trygt gå ud fra, at man har med overbefolkning at gøre. Og man gør klogt i at handle derefter: Man står i højere grad over for en populationsbiologisk problemstilling end over for en humanitær problemstilling.

https://www.facebook.com/Demografisk/

Dette indlæg blev udgivet i Civilsamfundet, Demografi. Bogmærk permalinket.