Indvandringen koster

Øget fundamentalisme og velfærdsforringelser er i vente

Det nuværende indvandringsniveau tvinger en række kommuner til nedskæringer i velfærd og serviceydelser for at finansiere modtagelse af nytilkomne. Til Jyllandsposten har 18 borgmestre udtalt, at det allerede sker i deres kommuner.

Rockwool Fondens Forskningsenhed har beregnet, at de indvandrere, som har fået ophold i Danmark, koster mindst 16 milliarder i 2014 og vil udgøre et markant milliardunderskud indtil mindst 2050. Men fonden udelod i beregningen en række faktorer og tog afsæt i færre nytilkomne samt højere beskæftigelse, end tilfældet er i dag.

Ifølge Jacob Nielsen Arendt, der er professor ved KORA, kommuners og regioners forskningsinstitut, har kun 17 pct. af de syriske flygtninge, der kom indtil 2005, en videregående uddannelse. Det svarer til tidligere invandrergrupper.

Udfra undersøgelsen »Din muslimske nabo« fra 2009, der undersøger danske muslimers holdninger til en lang række emner, finder et flertal på 55 pct. homoseksualitet uacceptabelt, mens blot hver fjerde finder det acceptabelt. Næsten 80 pct. mener, at Muhammed-tegningerne burde have været ulovlige, 55 pct. ønsker et generelt forbud mod religionskritik, og 64 pct. mener, at ytringsfriheden bør indskrænkes i visse tilfælde.Det fremgår også at et markant flertal af muslimer i Danmark finder demokratiet bedre end andre styreformer, og at mindre end hver femte ønsker sharialovgivning.

Det tyske institut Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung rapporterede i 2014 udfra 9000 svarpersoner som var muslimer i Europa, at 73 pct. anså religiøse love for vigtigere end de sekulære love. For kristne var det tilsvarende tal 13 pct.

Også i undersøgelsen, Din muslimske nabo, meddeler de fleste, at de sjældent (26 pct.) eller aldrig (54 pct.) har oplevet diskrimination på grund af tro.

kilder : KORA , Rockwool Fondens Forskningsenhed , Mikkel Andersson: Indvandringens konsekvenser, journalist og debattør 26. oktober 2015

Læse også Indvandringens pris her på hjemmesiden.

Dette indlæg blev udgivet i Arabere, Demografi, seneste, Statistik. Bogmærk permalinket.