Tålt ophold

“Med ugens dom bliver Mansour en ud af omkring 70 udlændinge i Danmark på tålt ophold. De har alle begået ganske alvorlige forbrydelser,men kan ikke udvises.”

citat fra  leder i Kristeligt Dagblad 03.07.15 

Mansour er Sam Mansour, tidligere Said Mansour , også kendt som boghandleren fra Brønshøj.Mansour er dømt for opfordring til terror flere gange,havde dobbelt (ulovligt? ) statsborgerskab og mistede sit naturaliserede danske statsborgerskab.Han er skilt fra (og måske også oprindelig familiesammenført til?) Bettina Meisner, der på et tidspunkt var talskvinde for Islamisk Troesamfund og med hvem han har adskillige børn. Bettina Meisner er lærer og skrev i 2004  på ww2.wakf.com bl.a. om sin konversion til islam  “En truende og farlig religion? Eller et livsgrundlag og en religion som i virkeligheden har mange pro-danske værdier, som kan gøres til en naturlig del af den danske hverdag?”.

Dette indlæg blev udgivet i Krig / Sikkerhed, Statistik, Terror. Bogmærk permalinket.